opc_loader

Menu

Smarttank slimme vuilwatertank

Artikelnr: 2245002

69,95
Beschrijving

De SMARTTANK is een slimme vuilwatertank met schone overloop waarin afvalwater wordt gereinigd.

De SMARTTANK kan gebruikt worden bij caravans en campers. Het afvalwater wordt in de SMARTTANK opgevangen in het eerste reservoir, waarin het afvalwater wordt gefilterd middels een ecofilter. Op dit filter blijft het bezinksel achter. Het afvalwater wordt zodoende al voor een belangrijk deel gereinigd.

Het afvalwater loopt vervolgens automatisch door naar het tweede reservoir. In dit tweede reservoir vindt de nabezinking plaats en wordt het afvalwater nogmaals gezuiverd door twee XXL zeeffilters.

In het tweede reservoir bevindt zich naast de XXL zeeffilters ook een overloopkraan. Deze overloopkraan kan handmatig open of dicht gedraaid worden, waardoor het gereinigde water op een geleidelijke, langzame manier in de bodem wordt opgenomen.

Door het gebruik van de SMARTTANK kun je, door het opendraaien van de overloopkraan, het legen van jouw vuilwatertank beperken tot één keer tijdens de gehele vakantie.

Met een SMARTTANK voor caravans en campers kan over het algemeen worden voldaan aan de geldende waterkwaliteitsnormen zoals die opgesteld zijn door de IBA (Individuele Behandeling Afvalwater).

De SMARTTANK is gemaakt van gerecyclede grondstoffen. PCR (Post Consumer Recycled)

Extra informatie
Beoordelingen ()
Smarttank slimme vuilwatertank heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Smarttank slimme vuilwatertank
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Smarttank slimme vuilwatertank

Laatst bekeken items