opc_loader

Menu

Travel Vision 4G Wifi Connect

Artikelnr: 2055031
795,00 749,00
U bespaart: 6%
Beschrijving

Op vakantie verbonden blijven met het internet, zowel via externe Wifi bronnen als via het lokale 4G netwerk dankzij de Travel Vision 4G Wifi Connect. Je eigen mobiele netwerk gebruiken op vakantie waarmee men apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig kan verbinden.

De Travel Vision 4G Wifi Connect bestaat uit een buitenunit die is voorzien van krachtige 3/4G en Wifi Antennes. Deze kunnen de signalen optimaal ontvangen, versterken en distribueren. Het signaal wordt via een kabel doorgezet naar de router binnen in het voertuig.

Met de router creeert men een eigen betrouwbaar en beveiligd Wifi netwerk voor alle apparaten binnen en buiten het voertuig.

Het ontvangst support is 3/4G GSM, Wifi draadloos, WAN Draadgebonden.

Een camping zonder WiFi is bijna ondenkbaar geworden. Ook op vakantie wil je graag toegang hebben tot internet via je smartphone, tablet of laptop. De meeste campings beschikken tegenwoordig dan ook over een WiFi-hotspot, zodat gasten gebruik kunnen maken van draadloos internet.

Het WiFi bereik op de camping kan echter tegenvallen, waardoor je kampt met een trage en instabiele internetverbinding. Je bevindt je bijvoorbeeld net te ver van de hotspot, waardoor je geen goede verbinding kunt maken. Of je hebt in de caravan of camper een veel slechter bereik dan daarbuiten.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping) WiFi netwerk. Zodra de 4G WiFi Connect is verbonden wordt het signaal versterkt en maakt u uw eigen veilige WiFi netwerk waarmee u meerdere apparaten kunt verbinden.

Is er geen WiFi beschikbaar? Dan kunt u de 4G WiFi Connect laten verbinden met het mobiele netwerk (3G/4G). Ook hiermee maakt u uw eigen WiFi netwerk . In de router kunt u eenvoudig een simkaart plaatsen. U kunt vrijwel elke simkaart gebruiken, want het apparaat is simlock vrij. Zo kunt u op één simkaart meerdere apparaten verbinden,

Zo heeft u op reis altijd en overal de beschikking over uw eigen veilige WiFi netwerk, waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig kunt verbinden met het internet, net zoals thuis.

Antenne en router

De Travel Vision 4G WiFi Connect bestaat uit een antenne-unit welke op het dak wordt gemonteerd en een snelle router die in het voertuig wordt geplaatst. De antenne-unit is voorzien van twee krachtige GSM 3/4G en twee WiFi antennes. Deze antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal en doordat ze op het dak geplaatst zijn heeft u altijd de best mogelijke ontvangst. De buitenantennes werken tevens als WiFi booster en zorgen voor een sterk WiFi netwerk in en rond de caravan of camper.

Gebruiksvriendelijk

Alle instellingen, gebruikersinterface en software zijn Nederlandstalig, dat maakt het systeem zeer eenvoudig in gebruik.

Hoge kwaliteit

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor gebruik in camper, caravan of jacht.

GSM Support 3G/ 4G LTE.

Wireless Standaard:802.11a/b/g/n/ac

Wirless Frequentie:2.4 GHz, 5GHz.

Wireless Security: WPA, WPA2, WEB, AES.

SIM Cart Poort: Micro-SIM (Sim-Lock vrij)

Artikel informatie

Artikel nummer leverancier

CO4GW11

Merk

Travelvision

EAN

2000020550316

Artikel specificaties

Kleur

Wit

Materiaal

Kunststof

Netto Gewicht

1,50 kg

Lengte Product

16 cm

Breedte Product

10 cm

Diameter Product

21 cm

Diepte Inbouw

5 cm

Beoordelingen ()
Travel Vision 4G Wifi Connect heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Travel Vision 4G Wifi Connect
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items