opc_loader

Menu

HPBC technologie SP120 Zonnepaneel 975 x 670 x 40 mm

Artikelnr: 28108

Regelaar niet inbegrepen! Bestel uit de serie SCP uw regelaar erbij. 

149,00
Beschrijving

Het SP120 Zonnepaneel is speciaal ontworpen voor op je caravan of camper. Met zijn afmetingen van 975 x 670 x 40 mm past hij perfect op je voertuig en biedt hij een krachtige bron van duurzame energie, waar je ook heen gaat.

Hoogwaardige HPBC zonnecellen voor optimaal rendement
Dit zonnepaneel wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie. Het zonnepaneel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie. Het zonnepaneel wordt geleverd inclusief montage bracket, 5 meter kabel, MC4 connectoren en dakdoorvoer. Hierdoor ben je direct klaar om van de voordelen van zonne-energie te genieten.

Ontdek de voordelen van HPBC cellen

In de wereld van duurzame energie groeit de populariteit van zonnepanelen gestaag. Voor liefhebbers van het camper- en caravanleven bieden zonnepanelen een uitstekende oplossing om off-grid te gaan en te genieten van de vrijheid van reizen zonder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen. Terwijl veel zonnepanelen op de markt gebruik maken van de gangbare Mono PERC cellen, duikt er een nieuw speler op: HPBC cellen.

Wat zijn HPBC cellen?

HPBC zonnecellen maakt gebruik van een geavanceerde technologie die verschillende halfgeleidermaterialen combineert om de efficiëntie van de zonnepanelen te verhogen. In tegenstelling tot de meer gangbare Mono PERC cellen, hebben HPCB cellen een dunne laag tussen de halfgeleiderlagen, waardoor ze beter presteren, zelfs onder minder gunstige omstandigheden.

Voordelen van HPBC Cellen voor Campers en Caravans

HPBC cellen staan bekend om hun hoge energie-efficiëntie. Dit betekend dat ze meer zonne-energie kunnen omzetten in elektriciteit, zelfs bij een lage lichtintensiteit. Voor Campers en caravans die vaak worden blootgesteld aan schaduw of wisselende weersomstandigheden kan deze hogere efficiëntie cruciaal voordeel zijn.

Duurzaamheid en Lange Levensduur

HPCB cellen hebben de reputatie duurzaam en betrouwbaar te zijn. Ze hebben een langere levensduur en vereisen minder onderhoud in vergelijking met traditionele zonnecellen. Dit maakt ze ideaal voor mobiele toepassingen waar betrouwbaarheid essentieel is.

Pro-User biedt dan ook een garantie aan tot 25 jaar op de output van het zonnepaneel. Dat betekend dat het zonnepaneel tot 25 jaar nog een output heeft van 88%. Dit in tegenstelling tot andere MONO PERC zonnepanelen. Een Mono PERC zonnepaneel verliest jaarlijks 0.55% output power! HPBC cellen kan dit verlies reduceren tot 0.4% output power per jaar.

Lichtgewicht en Flexibel.

Voor Campers en caravans is gewicht vaak een belangrijke overweging. HPBC cellen zijn over het algemeen lichter en flexibeler dan andere typen zonnepanelen, waardoor de gemakkelijker kunnen worden geïntegreerd in het ontwerp van een camper of caravan.

Conclusie

Het gebruik van HPBC cellen in zonnepanelen voor campers en caravans opent nieuwe deuren voor efficiëntere , duurzamere en betrouwbaardere energieopwekking. Overweeg bij het kiezen van zonnepanelen voor jouw camper of caravan de voordelen van HPBC cellen van Pro-User Electronics.


Specificaties

Garantie 5 jaar/year
IP level IP67
Gewicht 6.8 kg
Open circuit spanning 6.98A
Afmetingen 975 x 670 x 40 mm

https://www.bbatechniek.nl/sites/default/files/downloads/folder/9828_folder.pdf

Beoordelingen ()
HPBC technologie SP120 Zonnepaneel 975 x 670 x 40 mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
HPBC technologie SP120 Zonnepaneel 975 x 670 x 40 mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor HPBC technologie SP120 Zonnepaneel 975 x 670 x 40 mm