opc_loader

Menu

Volkswagen Crafter Automat voor Crafter met bank BJ 2006-2017

Artikelnr: 328.
48,95 39,95
U bespaart: 18%
Beschrijving

Automat voor VW Crafter met bank bouwjaar 2006-2017

Uitvoering in een mooie dikke naaldvilt uitvoering met gefestonneerde rand.

Naaldvilt is een krachtig materiaal wat zich uitstekend leent voor automatten. Sterk geluiddempend en vuilvasthoudend. Voorzien van verstevigd hakstuk.

Kleur is zwart en heeft speciale anti slip rug (granulaat coating) 

100% perfecte pasvorm op maat voor uw type auto.

Wat is naaldvilt?

Naaldvilt wordt op een andere manier geproduceerd dan velours. Bij naaldvilt worden polypropyleenvezels van verschillende kleuren zodanig vermengd dat de juiste kleurstructuur wordt verkregen. Daarna worden de vezels met elkaar verweven op een wel heel speciale manier: de vezellaag wordt doorboord door duizenden naalden. Die naalden zijn voorzien van weerhaken, waardoor de vezels in elkaar vast komen te zitten. We gebruiken voor naaldviltmatten polypropyleen omdat we kwaliteit boven kwantiteit stellen.

Naaldvilt heeft een wat grovere, robuuste uitstraling. Dit komt door de lusvormige pool die ontstaat bij het productieproces, waarbij op dezelfde wijze als bij een naaimachine een onder- en een bovendraad door elkaar worden gelust. Ons naaldvilt automatten hebben een relatief goede slijtvastheid en zijn leverbaar in een zwarte kleur.

Naaldvilt en Velours matten doet niet onder in kwaliteit voor de ander maar Naaldvilt is in de regel wel goedkoper dan Velours matten.

Beoordelingen ()
Volkswagen Crafter Automat voor Crafter met bank BJ 2006-2017 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Volkswagen Crafter Automat voor Crafter met bank BJ 2006-2017
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Volkswagen Crafter Automat voor Crafter met bank BJ 2006-2017