opc_loader

Menu

Thule Elite Van XT Ducato-Jumper-Boxer vanaf 2007 Aluminium

Artikelnr: 0905105
599,00 549,00
U bespaart: 8%
Beschrijving

De Elite Van XT fietsendrager is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dit model is geschikt voor montage op Ducato, Jumper en Boxer kampeerbusjes vanaf 2007. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. Uw fietsen gaan veilig en eenvoudig mee op reis. 

Fietsendrager voor dubbele deuren

Wilt u uw fietsen meenemen wanneer u eropuit trekt met uw kampeerbusje? Met de Thule Elite Van XT doet u dat met het grootste gemak. De fietsendrager heeft een draaggewicht van 35 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. De fietsendrager is eenvoudig te monteren. Er hoeft niet geboord te worden, want hij wordt geklemd en verlijmd op de achterdeur van de kampeerbus. Wanneer hij niet gebruikt wordt, is de drager ook eenvoudig af te nemen. Hij wordt op één van de deuren gemonteerd, zodat de bus ook wanneer hij beladen is nog van achteren geopend kan worden. Naast deze zilverkleurige uitvoering is de Elite Van XT ook verkrijgbaar in het zwart. Welk model past het best bij u?

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Geschikt voor: Ducato, Jumper en Boxer
  • Maximaal draaggewicht: 35 kg
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

In deze fietsendrager staan uw fietsen altijd veilig en stabiel. De gebruiksvriendelijke wielgespen met ratelsluiting blokkeren de fietswielen zodat deze niet gaan rollen tijdens het transport. Ook is de fietsendrager voorzien van afstandhouders. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts verplaatst worden zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Voor extra beveiliging van uw fietsen is het mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Beoordelingen ()
Thule Elite Van XT Ducato-Jumper-Boxer vanaf 2007 Aluminium heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Thule Elite Van XT Ducato-Jumper-Boxer vanaf 2007 Aluminium
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Thule Elite Van XT Ducato-Jumper-Boxer vanaf 2007 Aluminium