opc_loader

Menu

Airco Polarys Twinair 5 Split Airco

Artikelnr: 972/962
805,70 749,00
U bespaart: 7%
Beschrijving

Het Polarys Twinair Split Airconditioning System is de perfecte oplossing voor iedereen die op warme dagen en nachten in hun vrijetijdsvoertuig wil genieten. Het airconditioningsysteem is eenvoudig te installeren en te bedienen en kan praktisch in elk voertuig worden gebruikt.

Het Parys Twinair Split Climate System bestaat uit 2 delen: een condensator en een verdamper. De condensator bevindt zich aan de buitenkant van het voertuig, de verdamper aan de binnenkant. De twee apparaten zijn met een slang met elkaar verbonden. De installatie van de airconditioning is eenvoudig en kan binnen een paar minuten worden uitgevoerd.

Dankzij de moderne technologie is het twinaire gesplitste klimaatsysteem van de Polary zeer efficiënt en verbruikt weinig elektriciteit. De Polarys Twinair 3 heeft een koelcapaciteit van 880 watt (3000 btuh), de Polysions Twinair 5 van 1460 watt (5000 btuh). Het airconditioningsysteem houdt kamers tot 25/30 m³ en is daarom geschikt voor gebruik in vrijetijdsvoertuigen.

Het Twinair -split -airconditioningsysteem van het Polary werkt met een geluidsniveau van slechts 53 dB en is daarom zeer stil . Door de speciale slaapmodus te activeren, schakelt het airconditioningsysteem over naar het stilste niveau en gaat het licht uit.

Functies:

  • Eenvoudige installatie
  • stille
  • Efficiënt
  • koelt kamers tot 25/30 m³
  • 3 ventilatieniveaus
Meer informatie
Merk Brunner
Fabrikantnummer 0716032N
Paginanummer 768
Kleur Wit
Spanning 230 V
Lengte 33 mm
Hoogte 37,5 mm
Breedte 45,4 mm
Beoordelingen ()
Airco Polarys Twinair 5 Split Airco heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Airco Polarys Twinair 5 Split Airco
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items